Ajankohtaista

8.10.2018 8.15

Elinluovutuskampanjan kasvona Sofia Zida

Kampanjabiisin Luovuta (Muisto vaan) esittää laulaja-DJ Sofia Zida. Hän toimii myös kampanjan kasvoina.

Luovuta feat. sinä -kampanja nostaa pääosaan juuri sinut. Jokainen voi olla elinluovuttaja ja pelastaa kuuden ihmisen hengen. Elinsiirtoviikko alkaa maanantaina 8.10. Silloin julkaistaan Luovuta (Muisto vaan) -biisi, jonka esittää kampanjan pääkasvo Sofia Zida.

– Itse en tee haudassa mitään elimilläni, ne pääsevät kuolemani jälkeen jatkamaan puolestani elämää, Sofia pohtii.

Lain mukaan jokainen on elinluovuttaja, jos ei ole kieltänyt sitä eläessään. Mahdollisen luovuttajan tahto pyritään aina selvittämään, minkä vuoksi on tärkeä allekirjoittaa elinluovutuskortti, ladata sovellus puhelimeen, kirjata tieto Omakantaan ja ennen kaikkea kertoa siitä läheisilleen.

– Ajattelen asiaa lapseni kautta. Jos hän sairastuisi vakavasti, toivoisin, että hän saisi apua. On mahtavaa, että kun minun on aika lähteä, voin kuitenkin auttaa toista ihmistä, Sofia jatkaa.

Sofia Zida on suomalais-meksikolainen laulaja ja DJ, joka yhdistelee energisillä DJ-keikoillaan musiikkityylejä latinomusiikista dancehalliin. Monissa eri projekteissa esiintynyt laulaja julkaisee parhaillaan musiikkia Rasmuksen Pauli Rantasalmen Dynasty Recordsin kautta.  Sofia keikkailee sekä DJ:nä että kitaristin kanssa. Hän esiintyy romanialaisen supertähden Innan konsertin lämmittelyartistina 8. joulukuuta Helsingin The Circuksessa.

Luovuta (Muisto vaan) -biisin voi kuunnella SoundCloudissa ja videon kanssa Youtubessa:
https://youtu.be/-2A1tFbdxO8
https://soundcloud.com/user-663763/luovuta-muisto-vaan

Seuraa viikon etenemistä somekanavilla:
Facebook @kyllaelinluovutukselle
Instagram @elinluovutuskortti
Twitter @elinluovutus

Elinluovutuskortti_SofiaZida_2 – kuva Munuais- ja maksaliitto


Palaa otsikoihinTuiskutuulia footer
Olen kiitollinen luovuttajalle, joka on eläessään antanut luvan elintensä irrottamiseen ja useamman ihmisen elämänlaadun ja hengen pelastamiseen.
Tuisku-Tuulia, Munuaisensiirron saanut
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä