Luovuta 2016

Kampanjapaitojen logon oli suunnitellut suomalaisen muodin kirkkain tähti, Ivana Helsinki. Printti mukailee old school -tatuointeja.

– Tatuoinnit ovat perinteisesti olleet rohkeiden merenkävijöiden tai muuten vain “kovien tyyppien” juttuja. Halusimme luoda tyylikkään, mutta ajatuksia herättävän Luovuttaja-logon viestimään tärkeästä asiasta, Ivana Helsingin markkinoinnista vastaava Pirjo Suhonen kertoi.

Luovuttaja-kampanjan lähettiläinä oli viisi rohkeaa julkisuuden henkilöä, jotka eivät ole luovuttaneet elämässä, mutta uskaltavat olla luovuttajia silloin, kun se johtaa hyvään. Mukana ovat vapaaottelija Teemu Packalén, Jokereiden pelaaja Pekka Jormakka, juontajaTuija Pehkonen, fitnessbloggaaja Janni Hussi ja laulaja Kim Herold. Kampanjan kuvat ovat huippuvalokuvaaja Robert Lindströmin käsialaa.

Luovuttaja-kiertue muistutti elinluovutuskortin allekirjoittamisesta eri paikkakunnilla: Jyväskylä, Kuopio, Tampere ja Helsinki. Oppilaitokset tekivät vuorovaikutteisen installaation Luovuttaja-paidoista 4 eri kaupunkiin. Special Edition -paidan Ivana Helsinki -logolla sai omakseen vain kampanjan aikana. Installaatiot purkautuivat, kun ohikulkija allekirjoitti elinluovutuskortin tai latasi elinluovutus-sovelluksen ja sai itselleen Luovuttaja-paidan.Janni Hussi juliste 420x594 web

Kim Herold juliste 420x594 web

Pekka Jormakka juliste 420x594 web

Teemu Packalen juliste 420x594 web

Tuija Pehkonen juliste 420x594 web

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä