Ajankohtaista

20.9.2018 8.39

Tulossa Luovuta-kampanja 2018

Jokainen on elinluovuttaja, jos ei ole sitä kieltänyt. On kuitenkin tärkeä ilmaista oma tahtonsa. Tästä muistuttaa Elinsiirtoviikko ja Luovuta featuring sinä -kampanja.

Euroopan elinluovutuspäivää vietetään lauantaina 13.10. Elinsiirtoviikko alkaa jo maanantaina 8.10. Silloin käynnistyy myös KYLLÄ elinluovutukselle -kampanja, joka haluaa lisätä tietoa siitä, että vaikka jokainen on elinluovuttaja, jos ei ole sitä eläessään kieltänyt, oma tahto on tärkeä ilmaista.

Kampanjabiisi herättää huomiota tärkeälle asialle. Luovuttaminen on joskus positiivinen asia. Tässä tapauksessa se voi pelastaa ihmishenkiä. "Luovuta featuring sinä" -kampanja nostaa juuri sinut pääosaan. Opettele kampanjabiisi ja esitä se läheisillesi, jotta hekin tietävät, että sinä olet valmis luovuttamaan ­– ainakin elimesi.

Luovuta tunnus keltainen tausta 1
Järjestä oma kampanjatapahtuma, jossa jaat tietoa elinluovutuksesta ja elinluovutuskortteja.

  1. Varaa tila, tai pyydä lupa saada pystyttää pöytäsi sinne, missä ihmiset liikkuvat
  2. Tilaa elinluovutuskortteja jaettavaksi osoitteesta www.elinluovutuskortti.fi
  3. Tilaa kampanjajulisteita ja materiaalia sähköpostilla tilaukset@muma.fi
  4. Lataa itsellesi tärkeimmät tiedot aiheesta täältä
  5. Laita jotain keltaista päälle
  6. Ota mukaan läppäri, tabletti tai muu laite sekä kaiuttimet, jotta voit soittaa kampanjabiisia – ja vaikka laulaa itse mukana 

Lisää tietoja kampanjasta ja tapahtumien järjestämisestä antaa Munuais- ja maksaliiton viestintäpäällikkö Petri Inomaa, petri.inomaa@muma.fi, 040 5240 679.

Luovuta feat sinä julisteen kuva


Palaa otsikoihinTuiskutuulia footer
Olen kiitollinen luovuttajalle, joka on eläessään antanut luvan elintensä irrottamiseen ja useamman ihmisen elämänlaadun ja hengen pelastamiseen.
Tuisku-Tuulia, Munuaisensiirron saanut
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä