Tilaa elinluovutuskortti.tilaa ja allekirjoita elinluovutuskortti

Elinluovutuskortti on edelleen paras tapa varmistaa oman tahtonsa toteutuminen. Allekirjoittamalla elinluovutuskortin antaa luvan elimiensä ja kudostensa käyttämiseen toisen ihmisen hyväksi. Kortti on luottokortin kokoinen ja se on hyvä pitää aina mukana lompakossa.

Jos mahdollisella elinluovuttajalla ei ole elinluovutuskorttia, kysytään tietoja mielipiteestä hänen omaisiltaan. Allekirjoitettu elinluovutuskortti helpottaa läheisiä vaikeassa tilanteessa. Omainen ei voi kieltää elinten luovutusta omaan tahtoonsa vedoten.

Elinluovutuskortteja jaetaan muun muassa apteekeissa, Veripalvelun toimipisteissä, lääkäriasemilla sekä kampanjoissa ostoskeskuksissa ja kahviloissa.

Elinluovutuskortteja voi tilata postitse itselleen tai läheisilleen. Elinluovutuskortit postitetaan ilmaiseksi annettuun osoitteeseen.

Korttien tilaus jakopisteeseen

Kortteja voi tilata jaettavaksi asiakaspalvelupisteisiin tai tapahtumiin. Elinluovutuskorttien jakopisteisiin voi tilata myös pahvisen pöytätelineen.

Tilaa kortit lomakkeella. Jos haluat tilata kortteja jaettavaksi tapahtumaan tai palvelupisteeseen isomman määrän, tee tilaus sähköpostilla tilaukset@muma.fi.

Voit tilata myös KYLLÄ elinluovutukselle -julisteen korttien jakelupisteeseen, esimerkiksi apteekkiisi. A2-kokoiset uudet julisteet ilmestyvät 23.9. Tilaukset tilaukset@muma.fi.

Lisätietoja jakopisteiden tilauksista ja kampanjoista petri.inomaa@muma.fi, viestintäpäällikkö, Munuais- ja maksaliitto.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.musili

syke logo

STM_tukee_Veikkauksen_tuotoilla web